Skip to content
Home » News » Vil du med til eksamen?

Vil du med til eksamen?

Snart springer vores dygtige elever ud fra CCDS og skal videre til mange spændende ting. Men først skal de til eksamen, og du kan komme med.

Det foregår tirsdag den 3. juni 2014 kl. 18.00 på Østre Gasværk Teater.

Eleverne på vore to linjer – 1-year Pre-Education programme og 1-year Post-Graduate programme – vil vise uddrag af teknik og repertoire fra året.

Vi gentager de sidste års succes, så det er en åben eksamen, hvor vi inviterer kollegaer, venner, familie, tidligere og kommende elever samt andre danseinteresserede til at være med på Østre Gasværk Teater.

Eleverne er ved at afslutte deres audition-tour rundt i Europa og er bl.a. blevet optaget på KHIO (Kunsthøgskolen) i Oslo, London Contemporary Dance School, Northern School of Contemporary Dance i Leeds, Laban i London, DOCH (Dans och Cirkushögskolan) i Stockholm, Amsterdam School of the Arts, ArtEZ i Holland og på Dance Journey programmet hos Kibbutz Contemporary Dance Company.

Billetter er gratis og kan reserveres ved at skrive til info@cph-dance.com og gives efter først til mølle princippet. Angiv venligst navn samt antal billetter.

Vi glæder os til at se dig.