Copenhagen Contemporary Dance School

Profil

Copenhagen Contemporary Dance School blev lanceret i 2005, og skolens fornemste opgave er at støtte den internationale gruppe af dansere, der ønsker at udleve deres fulde potentiale og få en lang solid dansekarriere.

Kernen i al aktivitet på CCDS er en professionel mentalitet og tilgang. Dette inkluderer adskillige elementer, hvor nogle af de vigtigste er ansvarlighed, en åben og positiv indstilling, respekt for hinanden, humoristisk sans, situationsfornemmelse og ikke mindst en ubestridelig dedikation.

Målet er at skabe et rum, hvor alle kan udvikle deres fulde potentiale og forberede sig til en karriere indenfor moderne scenekunst. Træningen hos CCDS er baseret på kombinationen af contemporary dance og ballet for contemporary dansere med et tvist af fysisk teater og akrobatik.

Skolen har et stort fokus på fysisk formåen i relation til mental og kunstnerisk reflektion. Denne kombination gør, at skolens studerende dels fordyber sig i dansen som håndværk og dels bruger skolen som kreativt afsæt for fremtiden. Den enkelte studerende lærer at drive sin egen udvikling og tage vare på sin fremtidige karriere som danser og performer.

Uddannelser

Copenhagen Contemporary Dance School udbyder tre professionelle uddannelser, som er udviklet gennem et langvarigt samarbejde mellem Lotte Sigh og Morten Innstrand. De har sammen arbejdet med udvikling af danseuddannelser og mentoring af dansere de sidste 20 år sideløbende med deres karrierer som dansere og koreografer.

  • 12-Week Intensive Post-Graduate Programme

En 12-ugers uddannelse henvendt til dansere med en afsluttet professionel danseuddannelse af minimum tre års varighed, som søger tid og plads til personlig coaching og til at fokusere og udvikle deres karriere.  Læs mere.

  • 1-Year Pre-Education Programme

En 1-årig uddannelse henvendt til unge dansere, der gennem et års fuldtidstræning udvikles markant og rustes til at blive optaget på Europas videregående professionelle uddannelser. Læs mere.

  • 2-årig Professionel Grunduddannelse med HF flex

En 2-årig grundlæggende uddannelse i contemporary dance. Forløbet henvender sig til den talentfulde og ambitiøse unge danser, som ønsker at specialisere sig i contemporary dance i et professionelt miljø og med et professionelt sigte, sideløbende med en HF flex eller lignende. Læs mere.

Samarbejde

CCDS samarbejder med en længere række kulturinstitutioner såvel som med Dronning Margrethe Kollegiet ved Den Kongelige Ballet. Studerende under 18 år kan ansøge om et værelse her under deres uddannelse på CCDS. Kontakt venligst skolen, hvis dette skulle have interesse.

CCDS er en underafdeling af CPH Dance Arts, der producerer professionel scenekunst – Klik her for at læse mere om CPH Dance Arts.

Copenhagen Contemporary Dance School - info@cph-dance.com - +45 30 24 53 51

scroll to top